Prov, prov, prov

Shu:)
Det var ett tagsen nu som jag skrev här på min blogg... Har nog inte haft tid eller nått!
Mycket och göra. En inlämning som ska vara klart till den 5/8 , prov på Torsdag, Prov v.19, Uppsats i Engelska på torsdag & nationella prov i massa saker oxå. Får börja jobba hårt för mina betyg känner jag..! Men det blir skönt när allt är klart och det bara är några veckor kvar i skolan då man inte gör så mycket :-)

Jag och Hedvig har kommit överens att göra 20situps morgon och kväll fram till skolavslutningen, snacka om magrutor ;) Nehmen... Känns nyttigt att man gör någonting mer än o simträna och jogga!

Sommarjobb i 3 veckor har jag fått oxå! :) På Forsviks Friskola. Känns bra eftersom jag själv har gått där så jag känner igen personalen iallafall. Blir iallafall några 1000-lappar att handla för på sommarlovet!?

Nu ska jag sätta mig i några timmar och fortsätta med inlämningen. Ha det gott :) HEJS!

Biblioteket...

Har suttit och lyssnat på en "äldre kvinna" som har tjatat om några hemsidor om böcker. Fick typ panik. Kan inte sitta på en stol i 1 timme och lyssna på vad en tant pratar om som jag redan vet >.< Gahh.

Nu sitter iallafall jag, Hedvig och Sicci vid datorerna på bibblan och muppar lite! Senare idag blir det nog 1.5 h träning, äta, kolla på film och sova!
Imorgon ska jag och Hedvig till tibro vid 12.30 och muppa med David!

Har en lektion kvar nu, SO.

Hejdå!

MAT

Gjorde maten idag. Blev potatisgratäng och lite kött. Denhär veckan har jag inte haft någon större matlust. Det går i terioder för mig när jag äter asmycket och ibland pillar jag bara lite i maten!
Konstigt dedär ...

Nu ska jag sätta igång en film och gosa med katten, ska ju upp om ungefär 7 timmar så är nog på tiden att gå och lägga sig.

Godnatt!

Huvudvärk & ont i nacken

Goddag! Sitter för tillfället i skolan och försöker koncentrera mig... Eller har försökt med detta hela dagen men eftersom jag har sån otrolig huvudvärk och ont i nacken så har det inte gått så bra.
Sägs ju att man kan få huvudvärk lätt av för mycket koffein??? Ja Ja, får ta en ipren när jag kommer hem och hålla ut =)
Omprov är alltid lika tråkigt. Som jag känner mig när jag får reda på det så får jag känslan att jag inte räcker till och är för dålig på ALLT. Mitt självförtroende har legat på botten hela dagen för dehär omprovet jag ska fixa till nästa vecka. Hoppas jag snart får orken och lusten till att börja plugga in saker och ting på riktigt! Så jag blir nöjd över mig själv, jag har så jävla höga förväntingar på mig själv vilket gör det ännu svårare att koncentrera sig på vad jag gör och vad jag ska göra för att plugga på alla läxföhör och prov som kommer nu innan skolavslutningen. Kan nog dels bero på att det är så dåligt väder, blir så himla trött och ledsen på något sätt. Vet ej varför men!
Sen börjar jag gymnasiet. Och det går nog ganska fort nu dom sista 9 veckorna fram till sommarlovet! 

Ni får ha en fortsatt bra dag, ni som läser min blogg! :-)


Kalas hela helgen!

Har haft kalas hela helgen. Min bror fyller alltså 18 år snart och vi har firat han både hos mamma och pappa så det blev två kalas helt enkelt! Mycket god mat, godis och trevligt folk!
Så nu är jag helt slut och imorgon är det skola igen. Påsklovet har gått för fort, som vanligt! Det dåliga är att vädret är så tråkigt :-( Men snart är det sommarlov! 10 veckor kvar bara!

Här kommer bilder från i helgen !





Te & FRIDA

Har en stor kopp te och FRIDA-tidning framför mig.
Ska upp tidigt imorgon för dels fick jag nyss reda på att min käraste pappa vill måla ägg till frukosten! Och sen åker jag vidare mot Tibro för att baka med Sofia... Till min brors kalas imorgon eftermiddag!
Glad Påsk!



Grilla korv i öppen spis på lång-fredagen?

Jag har precis degat ut mig i sängen efter en underbar kvällsmat eller middag, beror ju på fr. person till person!
Jag, min pappa och min låtsasmamma grillade alltså korv i våran öppna spis i vardagsrummet. Mycket trevligt och varmt! Nu när det inte är dendär kvällen när man sitter vid strandkanten med en grill och kollar på solnedgången... Utan att det snöar (?!) och blåser kallt istället så blev det som det blev!
.

Filmen är awesome!


ingen ork.

Jag har för tillfället ingen ork att sitta och göra iordning bloggen nu när klockan börjar närma sig 01.00 !
Blir nog bra tillslut. Imorgon. Kanske.
Godnatt =)

bio & bus

Har haft en underbar dag med Hedvig idag :) Vi gjorde inte mer än att titta på 2 filmer med lite glass framför oss men det var ändå trevligt, såklart! 
Tänkasig att jag har så trevliga kompisar. På tal om det så blev jag frågad om Bio imorgon med 5 andra trevliga personer! =) Den nya American Pie filmen hoppas jag är sevärd såå:) !
Nu ikväll har jag bakat en äppelpaj med lite vaniljsås! Det satt inte fel! Och har kollat klart på Andra Avenyn så har inte en aning om vad jag ska sitta och nörda framför nu... Känns inte bra! Har funderat sen igår på att börja om och titta igen från första säsongen. hehe ;-)
Nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna och njuta av Påsklovet !
Påsklov... och jag har inte fått eller köpt ett enda påskägg. Känns inte så viktigt eftersom jag inte gillar påskgodis men :}
Godkväll <3

RSS 2.0