sömn?

Jag kan inte sova. Jag ska upp klockan sex imorgon, hur ska jag orka med skoldagen tro?
Hungrig.

Godnatt <3

Skola

Imorgon börjar skolan igen. Känns både bra och dåligt. Skulle ju aldrig vara fel med 1 vecka jullov till! Menmen!
Nu är det iallafall dax för mig att sova!
Var förresten hos frisören idag =) Blev lite ljusare. Ska tillbaka om någon månad kanske och klippa av det värsta (slitna).


Perfekt väder!

Under dagen har jag packat och precis flyttat till mamma! Ska vara här i 17 dagar nu. Känns ändå okej att bo i Forsvik ibland. lugn och ro även om jag åker runt ganska mycket men blir väl mindre "vara-social-med-kompisar-åkandet" nu den sista terminen i 9an. Jag ser ju inte precis fram emot alla nationella prov men ska göra så gott jag kan!
Nyss var ute och joggade i mörkret. Det är ju perfekt väder nu oxå, ingen blåst och kallt i luften :-)
Om inget kommer ivägen imorgon så blir det antingen lite träning på eftermiddagen eller så åker jag till Frisören och kollar om han har tid och göra några slingor i håret!

Nu ikväll är jag och mamma ensamma hemma så det blir nog film-mys och god mat =) !



Livrädd

Idag åkte jag till ICA och köpte 2 förpackningar, 1 blekning och 1 hårfärg. När jag var klar med båda förpackningarna insåg jag att mitt hår var ORANGE.
Då åkte jag tillbaka till ICA. Dom hade ju såklart stängt butiken lite tidigare så fick åka några extra kilometer mot Coop (i minusgradig blåst). Där upprepade jag mitt köp en gång till, åkte hem, gnuggade i blekningen i håret och var livrädd att mitt hår skulle gå av osv. Men som tur gick det bra och TACK för den människan som uppfann inpackning till håret =)
Resultatet (dålig bild men klicka)

Mot Örebro!

Hej, snart är det dags för mig att åka till Örebro =) !
Ha en bra dag!

Regn

Sitter framför tvn och myser ner mig i soffan med en kopp te! Regnet piskar mot fönstret för tillfället =) Gillar regn. Iallafall när man har tak under huvudet (såklart).
Snart ställer jag alarmklockan på 09.00 så jag kan ta mig till ICA och köpa lite blekning till håret innan jag åker till Örebro med mamma! =)
Godnatt !

Ny blogg IGEN. (klar)

Så...
Nu är denhär nya bloggen klar. Tyckte den andra "gamla" var så tråkig. Man kunde inte göra så mycket design på devote! Nu ska jag ner och göra någon god mellis hade jag tänkt =) 

Godkväll.

ingenting-att-göra dag

Godmorgon. Både igår och idag har jag verkligen inte haft NÅGONTING att göra! Känns lite tråkigt eftersom jag har lov. Det är ju då man ska hitta på massvis med saker man inte hinner med dom dagarna man går i skolan från 8-15... Men det är väl oxå ganska bra och vila ibland Glad

 

Jag har precis varit ute och träffat Jessica och Henric lite. pratglada som vanligt! =)

 

Imorgon åker jag och mamma upp mot Örebro på eftermiddagen och handlar gärnet i Marieberg, sover hos min moster Annelie och på torsdag blir det mera shopping :)

 

Nu ska jag möblera om lite i mitt rum hade jag tänkt men kan ju tyvärr inte ha hög musik eftersom jag har en sovande bror vägg i vägg ...

 

Ha en bra dag =) !


RSS 2.0