Huvudvärk & ont i nacken

Goddag! Sitter för tillfället i skolan och försöker koncentrera mig... Eller har försökt med detta hela dagen men eftersom jag har sån otrolig huvudvärk och ont i nacken så har det inte gått så bra.
Sägs ju att man kan få huvudvärk lätt av för mycket koffein??? Ja Ja, får ta en ipren när jag kommer hem och hålla ut =)
Omprov är alltid lika tråkigt. Som jag känner mig när jag får reda på det så får jag känslan att jag inte räcker till och är för dålig på ALLT. Mitt självförtroende har legat på botten hela dagen för dehär omprovet jag ska fixa till nästa vecka. Hoppas jag snart får orken och lusten till att börja plugga in saker och ting på riktigt! Så jag blir nöjd över mig själv, jag har så jävla höga förväntingar på mig själv vilket gör det ännu svårare att koncentrera sig på vad jag gör och vad jag ska göra för att plugga på alla läxföhör och prov som kommer nu innan skolavslutningen. Kan nog dels bero på att det är så dåligt väder, blir så himla trött och ledsen på något sätt. Vet ej varför men!
Sen börjar jag gymnasiet. Och det går nog ganska fort nu dom sista 9 veckorna fram till sommarlovet! 

Ni får ha en fortsatt bra dag, ni som läser min blogg! :-)


Kommentarer
Postat av: Sicci

Oavsett hur det går på prov och läxförhör så har du något man inte kan lära ut, hygglihet ^^ <3

2012-04-11 @ 19:21:09
URL: http://sicci.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0